Stages | Werken en leren

Stages | Werken en leren in de jeugdhulp

Wij vinden het belangrijk dat je kennis kunt maken met jeugdhulpverlening in de vorm van stages en afstudeeropdrachten (hbo en universiteit). Zowel voor de hulpvormen Pleegzorg, Meidenhulp en NextStep | Op weg naar zelfstandigheid, als voor de teams van Frontoffice en Diagnostiek & ambulante behandeling stellen wij daarom elk jaar stageplekken beschikbaar.

 

Omdat De Rading nauw samenwerkt met de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht hebben wij een voorkeur voor studenten van die opleidingen.

 

De sluitingsdatum voor het aanvragen van een stageplek in studiejaar 2020-2021 is voorbij

Begin 2021 worden de vacatures opengesteld (tot 15 april) voor stages in studiejaar 2021-2022.

Stagevacatures

Mbo-stagiair(e) ICT

De ICT-wereld bij De Rading heeft een flinke transitie achter de rug en is nog steeds volop in ontwikkeling. Wij dagen jou uit om de juiste oplossingen te zoeken en implementeren voor onze (complexe) ICT-vraagstukken. Een aa...

Stageprofielen

Profiel hbo-student

  • Studie SPH, MWD, Pedagogiek, of vergelijkbaar
  • Aantal stage-uren: 1.120

Profiel wo-student

  • Studie Pedagogische Wetenschappen (orthopedagogiek of psychologie)
  • Aantal stage-uren: 800

 

Aan het einde van de stageperiode kun je – onder begeleiding van een ervaren professional – zelfstandig functioneren in complexe werksituaties en op verschillende niveaus.

 

Wanneer jij je als stagiair aanmeldt, gaan we ervan uit dat je gemotiveerd bent voor jeugdhulpwerk én dat je op schema ligt met je studie.

Procedure

Als je graag een stageplek bij De Rading wilt, reageer dan vóór de in de vacaturetekst genoemde sluitingsdatum. Op 1 juni ronden wij de selectieprocedure af en wordt bekend of je een stageplek hebt. Je krijgt altijd bericht!

Meer weten over werken bij De Rading Jeugd- en Opvoedhulp?