Nance | Medewerker Secretariaat

Nance | Medewerker Secretariaat

Secretariaatsmedewerker Nance vertelt

Omdat ik graag iets voor anderen wil betekenen, wilde ik graag in de zorg werken. Dus zodra ik daar, indertijd als kersverse moeder, bij afdeling financiën de kans voor kreeg, wist ik ’t wel. Bij het secretariaat en de receptie ben ik na een fusie beland.

Ik vind het fijn dat ik eraan kan bijdragen dat kinderen en gezinnen worden geholpen om beter in het leven te staan. Cliënten zie ik wekelijks en dat schept een band. Eén meisje heb ik bijvoorbeeld zien opgroeien van baby naar tiener. Als ze me nu ziet, omhelst ze mij. Is dat niet hartverwarmend?

Net als naderhand van collega’s te horen krijgen dat ze het erg waarderen hoe ik hen verwelkomde en gerustgestelde toen ze als sollicitant binnen kwamen.

Naast een open, optimistische sfeer zijn voor mij aandacht, plezier en klantgerichtheid belangrijk. Bij De Rading vind ik dat!
In dienst sinds:

1990

Huidige functie:

Medewerker Secretariaat & Receptie

Studie:

Mavo en secretaresseopleiding

Mijn gemiddelde werkweek

Mijn werk bestaat voor het grootste deel uit direct cliëntcontact. Zowel aan de balie als telefoon. Maar ik doe bijvoorbeeld ook de registratie van aanmeldingen voor informatieavonden pleegzorg. Verder haak ik graag aan als collega’s hulp nodig hebben of wanneer er iets gezelligs te doen is, én ben ik lid van de or. Het voelt goed om me ook op die manier voor ‘de achterban’ te kunnen inzetten.